Pytanie do dietetyka

Sekrety Diety > Czytelnia > Pytanie do dietetyka > Produkty rozrzedzające krew.

Produkty rozrzedzające krew.

 
Jakie produkty spożywcze, owoce, warzywa rozrzedzają krew?


Joanna


 
Takie właściwości ma szereg warzyw i owoców, popularne jabłka, melony, aromatyczny czosnek oraz cebula. Warto dodać, że wpływają one również na zmniejszenie poziomu cholesterolu we krwi. Z bardziej egzotycznych produktów silną mocą rozrzedzającą krew odznaczają się grzyby mun i imbir. Lepkość krwi obniża rownież oliwa z oliwek, a jeśli podamy ją na ostro z papryczkami chilli efekt ten wzmocnimy.

dietetyk: Karolina Jaworska

Dietetyk odpowiada online - jednorazowa konsultacja w cenie:  20 zł

 
Masz wątpliwości dotyczące zdrowego żywienia, diety, odchudzania? Nurtują Cię pytania dotyczące produktów spożywczych? Zadaj pytanie naszemu dietetykowi! Odpowiedź otrzymasz na swój e-mail, a najciekawsze pytania umieścimy na tej stronie.

Dietetyk Karolina Jaworska
mgr inż. Karolina Jaworska
Temat:
Pytanie:
Imię:
E-mail (na ten adres dietetyk prześle odpowiedź):
E-mail (podaj ponownie w celu sprawdzenia):
Wpisz rozwiązanie:
2 + 9 =
Zamawiam odpowiedź na pytanie do dietetyka w cenie 20 zł. Oświadczam, że podany adres e-mail jest prawidłowy. Rozumiem, że odpowiedź zostanie przesłana na ten adres w ciągu 3 dni po zaksięgowaniu wpłaty.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych w celu przesłania odpowiedzi na pytanie oraz przesyłania informacji o aktualnościach na stronie Sekrety Diety.



Akceptujemy płatności Odpowiedź na pytanie wysyłamy na podany adres e-mail. Najciekawsze pytania po moderacji umieszczamy na tej stronie. Zapraszamy!

Odpowiedzi na pytania internautów

Dieta przez internet
Kalkulator Niedoborów Pokarmowych
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Jeśli nie wyrażasz na to zgody zablokuj cookies w swojej przeglądarce.
kowalewski & słabik